Over mij

Ik vind het heel leuk om ondernemers te ondersteunen, zodat zij meer rust in hun hoofd krijgen.

Wat ik elke dag met plezier doe is andere ondernemers ondersteunen en helpen. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als administratief en secretarieel medewerkster bij de politie en overige bedrijven. Daar bestond mijn werk uit veel verschillende onderdelen. Ik ben het dus gewend om snel te schakelen en ervoor te zorgen dat dingen efficiënt geregeld worden. Inmiddels werk ik zelfstandig als Personal Assistant. 

Als Personal Assistant ondersteun ik ondernemers bij veel verschillende taken. Dat vind ik heerlijk om te doen. Zo ben ik er onder andere om te sparren over bepaalde vraagstukken. Daarnaast ondersteun ik bij agendabeheer, planning, het organiseren van evenementen, het voorbereiden van vergaderingen en neem ik andere tijdrovende klussen uit handen. Ik houd van die afwisseling. En ik werk niet alleen online, maar ook graag op locatie. 

Ik vind het fijn om in mijn werk verschillende dingen te kunnen doen. Ik focus niet op één ding en pas me makkelijk aan, ik ben soms net een kameleon.

Het leukste aan werken voor ondernemers vind ik, dat ik hen meer rust kan bieden door werk uit handen te nemen. Zodat zij ook meer kunnen focussen én kunnen genieten van andere dingen.  

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×