Online tools

De onlinewereld wordt alsmaar belangrijker voor jouw onderneming.  Hierin speelt digitalisering een grote rol. Als bedrijf wil je online groeien. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Het wemelt van goede en minder goede online tools. Hieronder vind je een greep uit mijn favoriete online tools.

Hieronder een greep uit de online tools waar ik mee werk en de tools die ik voor je kan inrichten en technisch kan ondersteunen.

Asana
Asana is een projectmanagement tool waarin je een overzicht van taken kan genereren. Elke taak kan voorzien worden van specifieke eigenschappen, zoals een deadline, tags, categorie waaronder het valt, toewijzen aan een eigenaar. Betaalde abonnementen geven toegang tot extra mogelijkheden en meer opties om je taken te organiseren.

Toggl Track
In deze app kun je je uren bijhouden voor verschillende klanten en projecten. Toggl Track is als app te gebruiken op je telefoon en tablet, maar ook door in te loggen op je desktop en laptop. Je kunt gemakkelijk een overzicht in CSV en PDF genereren.

Adobe
Van Adobe gebruik ik voor het scannen, ondertekenen en wijzigen van PDF-documenten.

SmallPDF
Deze tool gebruik ik voor onder andere voor het omzetten van JPG/JPEG naar PDF.

WordPress en DIVI
Voor het bouwen van mijn eigen website, maar ook voor klanten, gebruik ik WordPress in combinatie met DIVI.

TinyJPG en TinyPNG
Deze 2 tools gebruik ik om foto’s te verkleinen. Met name voor op de te bouwen websites. Ze komen op websites net even wat mooier tot z’n recht.

UptimeRobot
Deze tool gebruik ik voor het monitoren van mijn website(s). Is er een website offline, dan zie ik dat gelijk op mijn app en kan ik gelijk actie ondernemen.

LastPass en Dashlane
Voor het bewaren van mijn wachtwoorden gebruik ik deze tools.

WeTransfer
Met deze tool deel ik mijn bestanden als ze groot zijn of met grote hoeveelheden.

Simplicate
Voor een efficiënte flow in jouw bedrijf van eerste klantcontact tot en met factuur door de gebruiksvriendelijke CRM- en projectmanagementsoftware.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×